karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

HRBP på deltid till Husqvarna i Brastad

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-12-22

Ansök nu

HRBP på deltid till Husqvarna i Brastad

Husqvarnas fabrik i Brastad startades 1948 och här tillverkas idag av bl.a. vevaxlar och kopplingstrummor till fabrikerna i Huskvarna, Brasilien och USA. Fabriken är uppbyggd utifrån fyra huvudsakliga produktionsflöden. Viktiga faktorer för fabrikens framgång är de investeringar som gjorts samt den teknik- och kompetensutveckling som nu pågår.

Vi söker nu en erfaren HR Business Partner där du får möjlighet att tillsammans med dedikerade och kompetenta kollegor arbeta i ett företag i förändring!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som HR Business Partner kommer du tillhöra vår Global Professionals Business Unit, Husqvarna Forest & Garden där vi som team drivs av ett professionellt agerande och vår passion för HR. Vi jobbar som ett starkt team där vi delar kunskap och erfarenheter men också möter utmaningar tillsammans. 
Vi söker nu en motiverad professionell människoälskare som känner sig bekväm med att leda i förändring. Du kommer tillsammans med dina HR kollegor supportera och coacha chefer i alla HR relaterade områden så som compensation & benefits, företagskultur och engagemang, arbetsmiljöfrågor, rekrytering, rehabilitering och aktuella HR projekt. Du kommer också vara delaktig i att identifiera och bygga kompetens och möjligheter så att vi kan säkerställa våra kompetensbehov framöver. 
 

KVALIFIKATIONER
För att passa in i rollen har du en högskoleutbildning inom HR samt minst fem års erfarenhet av en HR Business Partner roll eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom arbetsrätt och är van vid fackliga förhandlingar. Då Husqvarna är en tillverkande industri ser vi det som en stor fördel om du har arbetat i en motsvarande verksamhet samt i en internationell miljö och matrix organisation. 

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Vi söker dig som har ett genuint intresse och av andra människor och som trivs med att såväl utforska som utmana chefer och vår organisation i ambition om att utveckla oss framåt. 
Du är van att ta egna initiativ och trivs att arbeta mot uppsatta mål. Du har ett gott affärsmannaskap och en god förståelse för hur en affärsagendan driver människors imperativ och framtida organisatoriska behov. Vidare har du ett stort intresse av att nätverka och skapa goda relationer inom företaget. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som HR Business Partner är en inhyrning där du blir anställd av oss på Eterni och uthyrd till Husqvarna AB. Tjänsten är på deltid, ca 2 dagar/vecka. 

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

HRBP på deltid till Husqvarna i Brastad

Eterni Sweden AB